

課餘班暑期全日課程日程表

<u>2023 – 2024 Afterschool Program General Daily Schedule</u>

Duration 時長	Time	Period 課程
30 min 分鐘	3:30PM - 4:00PM	KKCS staff pick-up at JQES & JQUS only
20 min 分鐘	4:00PM - 4:20PM	Student Arrival / Snack Time / Outdoor Play*
60 min 分鐘	4:25PM – 5:25PM	Homework & Reading Period
10 min 分鐘	5:30PM - 5:35PM	Break Time
60 min 分鐘	5:35PM – 6:35PM	Academic Enrichment Period / Friday Club Activities
10 min 分鐘	6:35PM – 6:45PM	Dismissal

• * Teachers may bring classes to nearby parks and playgrounds if weather permits.